financiën / Partnerbijdrage

Coronacrisis: groot beroep op lokale overheden

Coronacrisis: groot beroep op lokale overheden. Hoe ziet de nieuwe werkelijkheid er voor uw gemeente uit?

17 september 2020
Actualiteitensessies.png

Vanwege de coronapandemie is er de afgelopen tijd een ongekend groot beroep op de publieke sector gedaan. Zo ook op lokale overheden. Binnen no-time stelden gemeenten overheidsmaatregelen voor burgers beschikbaar en werden duizenden Tozo-aanvragen behandeld. En dat terwijl ook vóór de coronacrisis de (financiële) uitdagingen voor gemeenten al groot waren.

Tijd om de balans op te maken

Nu crisismanagement weer plaats lijkt te maken voor business as usual, is het tijd om de balans op te maken. Hoe ziet de nieuwe werkelijkheid er voor uw gemeente uit en met welke thema’s en ontwikkelingen dient u de komende tijd rekening te houden? En hoe zorgt u dat uw gemeente ook op lange termijn in staat is flexibel en effectief te reageren?

 

Tijdens de Actualiteitensessies Overheid van BDO praten we financials bij over de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied. Dit jaar in de vorm van een interactief webinar met een regionaal karakter.  

 

Uw gemeentelijke organisatie in een postcorona tijdperk staat centraal. Tijdens het webinar passeren de volgende onderwerpen de revue:

1. de invloed van corona op de controleaanpak 2020;

2. de toenemende focus en veranderende eisen van Horizontaal Toezicht;

3. risicomanagement in de lokale overheid.

 

REGISTREREN
Afbeelding

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.