Advertentie
digitaal / Nieuws

Vingerafdrukopname-apparaten worden vervangen

De Rijksdienst voor Identiteitsgegevens (RvIG) is bezig met de voorbereidingen om het Mobiele Vingerafdrukopname Apparaat (MVA) te vervangen. Gemeenten zijn daarvan onlangs op de hoogte gebracht.

12 augustus 2017

De Rijksdienst voor Identiteitsgegevens (RvIG) is bezig met de voorbereidingen om het Mobiele Vingerafdrukopname Apparaat (MVA) bij gemeenten te vervangen. Gemeenten zijn daarvan onlangs op de hoogte gebracht.  

Handzame kleine laptop

De MVA houdt volgens de RvIG zoveel mogelijk rekening met de gebruikerservaringen van gemeenten. Er is op basis van hun bevindingen gekozen voor een handzame, kleine lichte laptop. Behalve de hardware is er ook het uiterlijk en gebruik van de software aangepast. De laptop heeft een 1-vingerafdrukscanner, een draadloze muis en moderne software in zowel uiterlijk als gebruik.

De nieuwe apparaten worden in de laatste drie maanden van 2017 uitgerold. De Rijksdienst gaat hierover afspraken plannen met gemeenten

Reacties: 2

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

veestapel
Wat een efficiency....Nederland glijdt nog eventjes af richting linkse dictatuur terwijl de rest van de wereld ontwaakt.
Uw emailadres wordt enkel gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is enkel zichtbaar voor de redactie.
Denker
@Donald: Trump?? De weg een beetje kwijt Donald? Snap de reactie niet. En linkse dictatuur met VVD als grootste partij zal we meevallen.
Uw emailadres wordt enkel gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is enkel zichtbaar voor de redactie.
Advertentie