digitaal / Partnerbijdrage

Wabo-versie van Key2Vergunningen gelanceerd

Centric heeft met release 8.1 de Wabo-versie van Key2Vergunningen gelanceerd. Onder grote belangstelling van klanten werd in het hoofdkantoor van Centric in Gouda het langverwachte Key2Vergunningen gepresenteerd. Na het welkomstwoord volgde de presentatie van Key2Vergunningen aan de hand van een case en werden de plannen voor de toekomst besproken. ‘s Middags was er op de informatiemarkt gelegenheid om zelf met de applicatie aan de slag te gaan en informatie in te winnen over de nieuwe mogelijkheden.

05 juni 2012

Klanten reageerden enthousiast op de vernieuwde applicatie, die bovendien geschikt is gemaakt voor gebruik door Regionale Uitvoeringsdiensten. Vooral de nieuwe, gebruiksvriendelijke userinterface en ruimere mogelijkheden om schermen in te delen werden positief ontvangen.

De schermen zijn voor deze vernieuwde versie in lijn gebracht met de moderne Melodies-look and feel van de productlijn voor de overheid. Vanaf nu kan in de applicatie bovendien het volledige Wabo-proces worden afgehandeld via de nieuwe schermen. Met overzichtelijke menu’s en meer mogelijkheden voor gebruikers om de schermen in te richten, biedt deze Key2Vergunningen-release de verbeterde gebruikservaring waar iedereen op heeft gewacht. De applicatie wordt ontwikkeld in het moderne Microsoft-framework C# .NET, wat een snellere doorlooptijd voor onderhoud en toekomstige uitbreidingen mogelijk maakt.

Afbeelding

Afbeelding

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.