digitaal / Partnerbijdrage

Vier nieuwe gemeenten in productie met Key2Burgerzaken

De gemeenten Renswoude, Woudenberg, Scherpenzeel en Grave zijn succesvol in productie gegaan met Key2Burgerzaken van Centric

16 december 2013

De gemeenten Renswoude, Woudenberg, Scherpenzeel en Grave zijn succesvol in productie gegaan met Key2Burgerzaken van Centric. De applicatie ondersteunt de gemeenten bij alle processen rondom Burgerzaken.

Gemeenten Renswoude, Woudenberg en Scherpenzeel
De conversie en implementatie van Key2Burgerzaken bij de Utrechtse/Gelderse gemeenten zijn in zeer korte tijd gerealiseerd. De gemeenten maken hierbij gebruik van de hostingfaciliteiten van de naburige gemeenten Barneveld en Veenendaal, waarmee zij een samenwerkingsverband hebben. In dit samenwerkingsverband zijn met name op het terrein van ICT afspraken gemaakt om het beheer en de ondersteuning verder te optimaliseren.

Gemeente Grave
Eerder deze maand ging de gemeente Grave in productie met Key2Burgerzaken. Deze gemeente heeft ook een samenwerkingsverband, met de gemeenten Cuijk en Mill.

Key2Burgerzaken
Key2Burgerzaken maakt deel uit van de totaaloplossing van Centric voor dienstverlening van de lokale overheid. De applicatie ondersteunt alle processen van de afdeling Burgerzaken voor het vastleggen, bijhouden en verstrekken van persoonsgegevens. Inmiddels zijn 221 gemeenten operationeel met Key2Burgerzaken. Samen registreren en bedienen zij met Key2Burgerzaken meer dan tien miljoen inwoners.  

Contact

Silvia Thape, Communicatiecoördinator, +31 6 10 93 57 21silvia.thape@centric.eu

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.