digitaal / Partnerbijdrage

Key2Burgerzaken operationeel bij gemeente Zaltbommel

De gemeente Zaltbommel is live met Key2Burgerzaken, dé softwareoplossing voor persoonsinformatievoorziening. De gemeente Zaltbommel is hiermee de 214e gemeente die met Key2Burgerzaken operationeel is.

07 juli 2011

Een belangrijke reden voor de keuze van de gemeente voor Key2Burgerzaken is dat de applicatie kan draaien op het Microsoft Windows platform. De gemeente wilde geen applicaties meer die standaard op een AS400 (IBM) draaien omdat de kennis daarvan - zowel in- als extern - langzaam maar zeker verdwijnt.

 

Met Key2Burgerzaken in combinatie met de module Documentuitvoer stelt de gemeente haar documenten zelf samen met Microsoft Word. In combinatie met Cognos heeft de afdeling Burgerzaken de mogelijkheid om het management te voorzien van uitgebreide informatie op het gebied van onder andere geboortes, verhuizingen, bevolkingssamenstelling et cetera. De applicatie Key2Burgerzaken is zeer flexibel in te richten waardoor het gebruik optimaal kan worden afgestemd op de behoefte van de medewerkers.

 

Momenteel wordt bij de gemeente ook Key2Datadistributie geïmplementeerd. Deze oplossing zorgt ervoor dat de basisgegevens consequent worden gedistribueerd naar de applicaties van diverse leveranciers. De gemeente heeft ook interesse getoond in applicaties zoals Key2Betalen en DIS4Burgerzaken die in de 2e helft van 2011 geïmplementeerd worden.

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.