carrière / Partnerbijdrage

Vroeg starten met het APPA-traject betaalt zich dubbel terug

Heeft u al nagedacht over het vervolg van uw carrière?

22 december 2022
Carriere

De kiezer maakt op 15 maart 2023 een keuze. Dit heeft mogelijk gevolgen voor uw positie. Heeft u al nagedacht over het vervolg van uw carrière? Heeft u zich de afgelopen jaren beziggehouden met uw eigen werkneembaarheid? Wij bieden politiek ambtsdragers de kans te anticiperen op een mogelijk vertrek middels ons pre APPA-traject.

Het is niet altijd even eenvoudig om na een periode als politiek ambtsdrager een betekenisvol vervolg te geven aan een carrière. Daarom wordt in het kader van de APPA-regeling loopbaanbegeleiding aangeboden. Lang niet alle bestuurders weten hierbij, dat de keuze voor een bureau aan henzelf is. Deze keuze kan uiteindelijk het verschil maken. Belangrijk is hierbij goed te kijken naar bijvoorbeeld de deskundigheid van en klik met de loopbaancoach, de inhoud van het aangeboden programma, de uitstroomresultaten, de omvang van het netwerk en de bereidheid dit netwerk ook voor u beschikbaar te stellen.

“De keuze voor een bureau voor loopbaanbegeleiding is aan de bestuurder zelf ”

Executive Career Coaching

Speciaal voor politiek ambtsdragers biedt POSG het Executive Career Coaching programma aan. Executive Career Coaching biedt u de ruimte en inspiratie om u te oriënteren op de intrinsieke drijfveren, het speelveld te overzien en daadwerkelijk verder te komen. Lees meer over het Executive Career Coaching programma >>

Een ervaren team met uitstekende uitstroomresultaten

Ons team voor Hoger Management & Bestuur bestaat uit ervaren consultants die blindelings hun weg weten binnen het publieke domein. Allen hebben gedegen coaching ervaring en zijn bovendien bedreven in Executive Search. Mede door deze ervaring en de mogelijkheid gebruik te maken van het uitgebreide netwerk van de GrowWork Group, worden er uitstekende resultaten geboekt.

Bekijk hier de factsheet over het jaar 2021 met onze cijfermatige resultaten en voorbeelden van de duurzame loopbaanstappen die de deelnemers hebben gezet.

Start nu al met uw APPA traject

Om te kunnen anticiperen op een mogelijk vertrek, kunt u de eerste twee fasen van het Executive Career Coaching programma volgen als pre APPA-traject. Dit heeft vele voordelen. Door nu al te starten met het traject, ontwikkelt u uw werkneembaarheid en werkt u aan uw netwerk. U sorteert hiermee voor op uw collega’s die na 20 maart mogelijk ook “op de markt” komen. Met een verhoogd loopbaanperspectief als resultaat.

Meer informatie
Wilt u meer weten over Executive Career Coaching en het pre APPA-traject? Ga naar de pagina voor Hoger Management & Bestuur. U vindt hier ook diverse testimonials van bestuurders en managers die deelnamen aan het programma.

Wilt u een vrijblijvend gesprek met één van onze consultants? Neem dan contact op met Lydia van der Poel, via lvanderpoel@posg.nl of via 06 534 054 35.

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.