Advertentie
carrière / Nieuws

Jonge Ambtenaar van het Jaar werkt in Dordt

Christophe van der Maat, ambtenaar bij de gemeente Dordrecht is uitgeroepen tot Jonge Ambtenaar van het Jaar 2012.

27 januari 2012

Christophe van der Maat is verkozen tot Jonge Ambtenaar van het Jaar 2012, dat meldt RTV Rijnmond. De 31-jarige Van der Maat is werkzaam als senior adviseur Strategie en Beleid bij de gemeente Dordrecht en woont in Brabant.

Onmisbaar werk
Van der Maat versloeg in de de finale onder meer Harro Leegstra van de gemeente Capelle a/d IJssel.

De verkiezing Jonge Ambtenaar van het Jaar is door FUTUR, het landelijke jongeambtenarennetwerk in het leven geroepen om het nuttige en onmisbare werk van jonge, ambitieuze ambtenaren onder de aandacht te brengen.


Cursus

Van der Maat mag als prijs een opleiding, training of cursus kiezen uit het opleidingsaanbod van de Bestuursacademie Nederland om zich nog verder te ontwikkelen, aldus RTV Rijnmond.

Reacties: 3

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

O. ten Hove
En waar blijft de aandacht voor het nuttige en onmisbare werk van de oudere ambtenaar? Als 40plusser sta je gewoon niet meer in de belangstelling van de werkgevers (particulier en overheid).En net hoorde ik een spotje van de zogenaamde linksliberale d'66 die samen met GroenRechts de duur en hoogte van de ww wil beperken omdat daarmee werklozen eerder een baan zullen aanvaarden. Onzin, het probleem ligt bij de werkgevers die aan leeftijdsdiscriminatie doen...Uw emailadres wordt enkel gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is enkel zichtbaar voor de redactie.
EB / Junior Adviseur
Zo jong is deze ambtenaar niet, hij zit al in een senior functie en is waarschijnlijk al zeker zeven jaar bezig. Was er wel een jonge ambtenaar?
Uw emailadres wordt enkel gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is enkel zichtbaar voor de redactie.
Stan / Beleidsmedewerker
@EB: Christophe van der Maat is vier jaar werkzaam bij de overheid, maar heeft snel carrière gemaakt (vandaar de senior functie).
Uw emailadres wordt enkel gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is enkel zichtbaar voor de redactie.
Advertentie