Advertentie

Utrecht zoekt investeerders voor raamprostitutie

Utrecht sloot in de zomer van 2013 alle ramen aan het Zandpad en in de Hardebollenstraat wegens ernstige verdenkingen van mensenhandel en uitbuiting. Vanaf eind deze maand kunnen partijen die willen investeren in de raamprostitutie in Utrecht, zich weer melden bij de gemeente.

02 april 2015

Vanaf eind deze maand kunnen partijen die willen investeren in de raamprostitutie in Utrecht, zich weer melden bij de gemeente. Ook toekomstige exploitanten, die niet willen investeren maar die straks wel ramen willen huren, kunnen zich melden. Utrecht start daarmee opnieuw met het realiseren van een locatie voor raamprostitutie in de stad.

'Nieuw Zandpad'
Utrecht sloot in de zomer van 2013 alle ramen aan het Zandpad en in de Hardebollenstraat wegens ernstige verdenkingen van mensenhandel en uitbuiting. Vorig jaar maakte de gemeente een plan voor een 'nieuw Zandpad', in de buurt van de gesloten seksboten. Investeerders en exploitanten konden zich voor de 162 werkplekken inschrijven, maar de gemeente had zo veel voorwaarden en eisen gesteld dat zich niemand meldde. (ANP)

Reacties: 1

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Hannes Haganum / kritisch lezer
De hele situatie is ronduit schandalig. Prostitutie is voor vrouwen wellicht het oudste beroep ter wereld. Wanneer gemeentes in 2000 werk hadden gemaakt van een effectief en daadkrachtig vergunningbeleid, dan hadden veel uitwassen voorkomen kunnen worden.Men had ook nooit de Kinder- en Zedenpolitie moeten opheffen waar specialsten werkten met een breed netwerk in de stad. Nu heeft een sukkel van een burgemeester (Aleid Wolfson) er een stel incapabele ambtenaren opgezet met dadendrang. Het middel is uiteindelijk veel erger dan de kwaal gebleken en nu de Utrechtse burgers dreigen op te draaien voor de kosten van enorme claims, kiest de gemeente halfzachtig eieren voor zijn geld. Waarom worden zulke incapabele, wereldvreemde ambtenaren niet ontslagen wegens ernstig disfunctioneren ? Het is me wel een rare boel daar in Utrecht met de Hardeballenstraat en De Wipschuit trouwens en met Aleid Sukkel, Blonde Greet en Zwarte Melissa........
Uw emailadres wordt enkel gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is enkel zichtbaar voor de redactie.
Advertentie