bestuur en organisatie / Partnerbijdrage

Avondworkshops voor (nieuwe) raadsleden

Voor het goed functioneren van de lokale democratie is een raad die ‘weet hoe het werkt’ essentieel.

10 februari 2014

De Bestuursacademie Nederland is er voor iedereen die zich bezig houdt met het openbaar bestuur, niet alleen voor ambtenaren, maar ook voor bestuurders, bijvoorbeeld voor raadsleden. Want voor het goed functioneren van de lokale democratie is een raad die ‘weet hoe het werkt’, een raad waarvan de leden weten wat van hen wordt verwacht en waarvan de leden adequaat zijn toegerust voor hun moeilijke taak essentieel.

Met het oog op de komende verkiezingen hebben wij voor raadsleden tal van workshops in ons programma opgenomen. Zowel beginnende als ervaren raadsleden treffen in ons aanbod workshops aan waar ze in de praktijk onmiddellijk iets aan hebben. Want die praktijkgerichtheid kenmerkt de Bestuursacademie, vandaar ook dat de workshops gegeven worden door trainers en docenten die hun sporen in en met het openbaar bestuur verdiend hebben. Samen met u kunnen wij ervoor zorgen dat uw (leden van de) raad goed voorbereid zijn op de komende zittingsperiode van vier jaar. Hieronder een overzicht van onze avondworkshops:

Meer informatie en de uitgebreide programma’s vindt u op onze website.

Heeft u vragen? Neemt u dan contact op met Lex Bruijn via telefoon 06 53 79 03 15 of e-mail l.bruijn@bestuursacademie.nl.

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.