bestuur en organisatie / Partnerbijdrage

Kom naar ‘Alles wordt anders’, het inspiratiediner van Bestuursacademie Nederland

Alles wordt anders. Nieuwe technologieën hebben een steeds grotere impact op ons leven en op de samenleving

23 augustus 2016

Onze maatschappij verandert in een rap tempo door alle nieuwe technologische ontwikkelingen. Tijdens ons inspiratiediner op 29 september staat Dik Bijl, auteur van Alles wordt anders, uitgebreid met u stil bij de invloed van deze ontwikkelingen op onze samenleving. Komt u ook?

 

Onze maatschappij krijgt meer en meer te maken met nieuwe technologieën die een steeds grotere impact hebben op ons leven en op de samenleving. Op 29 september staat Dik Bijl, arbeids- en organisatiepsycholoog en auteur van Alles wordt anders, uitgebreid stil bij de invloed van deze ontwikkelingen op onze samenleving tijdens een intiem inspiratiediner van Bestuursacademie Nederland. Wilt u erbij zijn? Meld u dan snel aan, want het aantal plaatsen is beperkt.

In het in juni verschenen boek Alles wordt anders, beschrijft Dik Bijl een aantal van de belangrijkste technologische ontwikkelingen van dit moment: robots, zelfrijdende auto's, kunstmatige intelligentie, 3D-printen, synthetische biologie, nanotechnologie en genomische geneeskunde.

Wat zijn de gevolgen van deze technologieën voor onze maatschappij? Hebben we een overvloed aan middelen, zinvolle bezigheden en een lang en gelukkig leven? Of wordt het lethargie, uitzichtloosheid, armoede en criminaliteit? Aan de hand van een aantal toekomstscenario’s gaat Bijl met de aanwezigen in gesprek over de toekomstige inrichting van de samenleving.

Meld u aan

Bent u een op de toekomst gerichte beleidsbepaler? Geef u dan snel op voor dit kleinschalige inspiratiediner. Het aantal plaatsen is beperkt.
Datum: 29-09-2016
Tijd: 16.00-20.30 uur
Locatie: Media Plaza – Jaarbeurs Utrecht

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.