Advertentie

50PLUS zet bestuurster en lid uit partij

Adriana Hernández was binnen het hoofdbestuur van de partij verantwoordelijk voor de interne communicatie. Ze heeft zich volgens een verklaring van de partij ,,schuldig gemaakt aan integriteitsschending''.

21 september 2013
50PLUS heeft vrijdag een bestuurster en een ander lid per direct uit de partij gezet. Adriana Hernández was binnen het hoofdbestuur van de partij verantwoordelijk voor de interne communicatie. Ze heeft zich volgens een verklaring van de partij ,,schuldig gemaakt aan integriteitsschending''.
Henk Krol niet ingelicht Partijleider Henk Krol is niet door het bestuur ingelicht over het besluit, liet hij weten. ,,Ik ben geen lid van het hoofdbestuur en ze hebben mij ook niets verteld.'' Waarnemend voorzitter Marion Schobre was niet bereikbaar voor een toelichting.
OPA-beweging

Het andere geroyeerde partijlid is Dick Schouw, die tevens voorzitter is van de nieuwe partij Ouderen Politiek Actief, kortweg de OPA-beweging. Die partij wil volgend jaar in 20 gemeenten meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen. Hij wordt uit de partij gezet omdat hij ,,de grenzen die de partij heeft vastgesteld meerdere malen aantoonbaar heeft overschreden''.

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Advertentie