bestuur en organisatie / Partnerbijdrage

Nieuw jaar, nieuwe kansen

Maak meteen gebruik van je opleidingsbudget!

13 januari 2022
Start-2022.png

Maak in januari meteen gebruik van je opleidingsbudget!

Een nieuw jaar, een nieuw opleidingsbudget én onze opleidingen en trainingen gaan weer van start. Grijp jij deze kans om jezelf verder te ontwikkelen? Als je je nu inschrijft voor een opleiding, kun je nog begin 2022 starten.

Maak jezelf extra waardevol

Een nieuw jaar is begonnen. Dat betekent ook dat er vanaf januari in veel organisaties weer een nieuw opleidingsbudget beschikbaar is. Een goed moment om je competenties onder de loep te nemen en te bekijken hoe je jezelf nog verder kunt ontwikkelen. Het is niet alleen leuk en interessant om nieuwe stappen te zetten en op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen in jouw vakgebied, het maakt je ook waardevoller voor je organisatie. En kies je voor een opleidingsprogramma gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling, dan heb je privé ook nog iets aan je nieuwe kennis en vaardigheden. Schrijf je daarom snel in voor een van onze opleidingen of trainingen op MBO-, HBO- of Masterniveau en begin het nieuwe jaar met het zetten van mooie stappen!

Inspiratie voor opleidingen en trainingen

Heb je nog geen idee welke opleiding of training je wilt volgen? Hierbij wat inspiratie: 

Bekijk het volledige aanbod

Heb je een interessante training of opleiding op het oog? Om je in te schrijven, open je op onze website de opleiding die je wilt volgen en klik je bovenaan de pagina op de button ‘Direct inschrijven’.

Nu extra handig: de switchgarantie

Twijfel je nog of je de opleiding online of klassikaal wilt volgen? Maak je dan geen zorgen: we bieden je de switchgarantie. Per module kun je zonder extra administratiekosten wisselen van opleidingsvariant. Dus start je in januari vanwege de huidige COVID-maatregelen met een online opleiding, maar vind je het prettiger om, zodra het weer kan, de lessen klassikaal te volgen? Dan kun je later alsnog kiezen voor klassikaal onderwijs. Houd er bij een wissel van online naar klassikaal onderwijs wel rekening mee dat je arrangementskosten (kosten voor de leslocatie, eten en drinken, enzovoort) moet betalen.

Hulp nodig bij je keuze of inschrijving? 

Wil je eerst wat meer informatie over een opleiding of training? Twijfel je nog over je keuze? Of heb je hulp nodig bij je inschrijving? Onze opleidingsadviseurs denken graag met je mee via 035 − 7 604 850 of info@bestuursacademie.nl.

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.