bestuur en organisatie / Partnerbijdrage

Uitnodiging inspiratiediner: Doorbreken van vastgeroeste patronen

Uitnodiging inspiratiediner: Doorbreken van vastgeroeste patronen

18 januari 2016

Hoe komt het toch dat we bij het oplossen van onze dagelijkse vraagstukken steeds in diezelfde groef blijven hangen van meer en beter toezicht, meer controle, meer protocollen? Het klinkt te gek voor woorden: hetzelfde blijven doen en andere resultaten verwachten… En toch doen we dit bijna  allemaal. Op donderdag 10 maart gaat veranderkundige Dirk Jan de Bruijn (Kwartiermaker 2016 European Truck Platooning Challenge - Rijkswaterstaat) tijdens een inspiratiediner van Bestuursacademie Nederland in op de oorzaken van het mislukken van vele organisatieveranderingen en biedt hij u handvatten om daadwerkelijk succesvol te veranderen.

Gesterkt door flink wat vlieguren – opgedaan in een scala van publieke veranderkeukens – laat Dirk-Jan de Bruijn u niet alleen zien hoe u door het stellen van de juiste vragen mechanismen in het systeem kunt herkennen, maar ook welke praktische interventies u moet toepassen om die vastgeroeste patronen te kunnen kraken. Gericht op het creëren van aanwijsbare klantwaarde, met nadrukkelijke aandacht voor het sturen op eigen verantwoordelijkheden. Vanuit de gedachte dat u er niet boven staat, maar ertussen. Waarbij het gaat om de combinatie van sturen én verbinden.

Bent u als leidinggevende (of adviseur) binnen de overheid nauw betrokken bij organisatieveranderingen? Geef u dan kosteloos op voor dit intieme inspiratiediner. Het aantal plaatsen is beperkt (25), u krijgt zo spoedig mogelijk een reactie van ons op uw aanmelding.

Datum: 10-03-2016
Tijd: 16.00-21.00 uur
Locatie: Bistro Belle - Oud-Zuilen

Meld u hier aan!

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.