bestuur en organisatie / Partnerbijdrage

The Futur(e) is now!

The Futur(e) is now! Unieke samenwerking FUTUR, het landelijke netwerk van én voor jonge ambtenaren en Bestuursacademie Nederland

BAN-Futur.jpg

The Futur(e) is now! Unieke samenwerking FUTUR en Bestuursacademie Nederland.

Bestuursacademie Nederland heeft de banden aangehaald met Futur, het landelijke netwerk van én voor jonge ambtenaren die werkzaam zijn bij de overheid. Niet alleen sponsoren wij elk jaar de verkiezing Jonge Ambtenaar van het Jaar met een opleidingscheque voor de winnaar, ook sponsoren wij het goede werk van FUTUR.

FUTUR streeft naar vernieuwing van de overheidsorganisatie en naar een beter imago van de overheid als werkgever. FUTURisten zijn bevlogen, betrokken, ambitieus en meer dan gemiddeld geïnteresseerd in ontwikkelingen binnen de maatschappij, de politiek en vooral de overheid. Het openbaar bestuur, in al zijn complexiteit, heeft onze bijzondere aandacht. De jonge ambtenaren in onze doelgroep zijn werkzaam bij de rijksoverheid (ministeries, zelfstandige bestuursorganen, Hoge Colleges van Staat, Rechterlijke Macht), de decentrale overheid (provincies, stadsregio’s, waterschappen en gemeenten), wetenschappelijke instellingen, het onderwijs, de politie en politieke partijen.

 
De doelgroep en doelstellingen van FUTUR sluiten perfect aan bij de ambitie en doelstellingen van Bestuursacademie Nederland en daarom ondersteunen wij graag FUTUR in haar goed werk.
 
Samen met FUTUR kijken wij hoe we jonge ambtenaren kunnen ondersteunen om straks de volgende stap in hun carrière te maken. Daarnaast zijn wij samen een game aan het ontwikkelen. Wat dat inhoudt kunnen we nu nog niet verklappen, maar wel dat het heel bijzonder wordt.
 
Wil jij meer weten over het goede werk van FUTUR? Kijk dan op hun website.Voorzitter Tim Smit van FUTUR en directeur Joke Elzenaar van Bestuursacademie Nederland ondertekenen de samenwerkingsovereenkomst. 

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.