Advertentie

Auto's van handhavers gemeente Borculo vernield

Bij het gemeentehuis in de Gelderse gemeente Borculo zijn in de nacht van zaterdag op zondag drie gemeentelijke voertuigen vernield. De wagens werden gebruikt door handhavers.

10 januari 2022
boa-handhaving.jpg

Bij het gemeentehuis in het Gelderse Borculo in de gemeente Berkelland zijn in de nacht van zaterdag op zondag drie gemeentelijke voertuigen vernield. De wagens werden gebruikt door handhavers.

Zeer intimiderend

Burgemeester Joost van Oostrum heeft aangifte gedaan. Hij zegt de vernielingen als ‘zeer intimiderend’ te ervaren. Van Oostrum: ‘Wij realiseren ons dat er veel spanning is in de samenleving op dit moment, maar van dit gedrag zijn we erg geschrokken. We hebben aangifte gedaan en wachten het onderzoek van de politie af.’

 

Kringloopwinkel
Over de reden van de vernieling laat de gemeente zich niet uit. Vrijdag grepen handhavers van de gemeente nog samen met de politie in bij een kringloopwinkel die zijn deuren zou hebben geopend. Deze winkel in Ruurlo kreeg een boete van 5000 euro. (ANP)

 

Reacties: 2

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Justus
De ‘daders’ verdienen het Verzetskruis!
Uw emailadres wordt enkel gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is enkel zichtbaar voor de redactie.
Rood hesje / Jan Zijkgraaf
@Justus: Ik val bijna van mijn stoel en de schellen zitten al niet meer op mijn ogen na het lezen van uw reactie. Door het woord daders hier tussen aanhalingstekens te plaatsen, laat u blijken dit soort schandalig vandalisme goed te keuren. Laat staan uw opmerking over het verzetskruis.

@Redactie BB: grijp in bij dit soort ondermijnende reacties!
Uw emailadres wordt enkel gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is enkel zichtbaar voor de redactie.
Advertentie