bestuur en organisatie / Partnerbijdrage

Kracht van datagedreven werken binnen overheidsorganisaties

Webinar dinsdag 5 maart | 13.00 - 14.00 uur

10 januari 2024
webinar 5 maart

Hoe versterkt datagedreven werken de kern en de effectiviteit van overheidsorganisaties? En hoe kan data actief ingezet worden om innovatie te stimuleren en duurzaam beleid vorm te geven? 

Ontdek het allemaal in de online talkshow. In deze show gaan we dieper in op de synergie tussen datagedreven werken en duurzaamheid binnen overheidsorganisaties.

Neem deel aan de talkshow

In de online talkshow komen de volgende sprekers aan bod:

  • Jan-Peter Balkenende
    Voormalig Minister-president en expert in duurzaam en verantwoord ondernemen. 
  • Frans Feldberg
    Hoogleraar Data Driven Business Innovation bij de KNI-onderzoeksgroep, School of Business and Economics aan de Vrije Universiteit Amsterdam. 
  • De derde gast wordt nog bekendgemaakt 

Verlaat de online talkshow niet alleen geïnspireerd, maar met concrete stappen om direct binnen jouw overheidsorganisatie aan de slag te gaan. We ontmoeten je graag online op 5 maart.  

Heb je een functie gericht op bedrijfsvoering? En ben je benieuwd hoe je data effectief kan inzetten binnen jouw gemeente, provincie, ZBO, waterschap of veiligheidsregio? Schrijf je nu in en ontdek de kracht van data!

Aanmelden

De online talkshow vindt plaats op:
-  Dinsdag 5 maart
-  13.00 - 14.00 uur

Je kunt je hier aanmelden. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Zorg dat je al om 12.45 uur klaarzit met een lekker kopje koffie of thee en laat je inspireren.

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.