Advertentie

Asielzoekers in oude gevangenis Overloon

De eerste asielzoekers komen in de loop van juni naar Overloon, een plaats met ruim 3600 inwoners.

16 mei 2014

In het Brabantse dorp Overloon komt een asielzoekerscentrum (azc) met plaats voor 800 mensen. De asielzoekers worden ondergebracht in een vroegere gevangenis. De gemeente Boxmeer, waar Overloon bij hoort, heeft ingestemd met een verzoek daartoe van het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA).

Juni
De gemeente heeft donderdagavond de omwonenden, de dorpsraad en de gemeenteraad geïnformeerd. De eerste asielzoekers komen in de loop van juni naar Overloon, een plaats met ruim 3600 inwoners.

Reacties: 2

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Hilde van Heusen - Smulders / Managementondersteuner Communicatie
Wanneer worden we als "Europa" wijzer en zorgen "we" voor goede opvang in het land van herkomst, al is het aan de grens(waterkant) waar men op elke wijze mogelijk, tracht te ontkomen aan de heersende ellende. We helpen onszelf naar de "verdo..." wanneer we van hele mensenmassa's accepteren dat ze zich verplaatsen naar andere landen die zelf al moeite genoeg hebben om de eigen bevolking in hun levenswijze te handhaven. Zorg dat de wapenindustrie en corrupte, beïnvloedende overheden worden geboycot en aangesproken op "slecht" gedrag. Ook het gedrag (noem het cultuur) van de landen van herkomst, haal je hier binnen en dat zijn soms heeeeele andere (onwenselijke) normen en waarden!
Uw emailadres wordt enkel gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is enkel zichtbaar voor de redactie.
H. Karelsen / belastingdeurwaarder
TIP = Top !!
Uw emailadres wordt enkel gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is enkel zichtbaar voor de redactie.
Advertentie