of 59318 LinkedIn

Werken in het onderwijs. Een logische stap voor professionals bij de (semi-)overheid

Werken in het onderwijs. Een logische stap voor professionals bij de (semi-)overheid
POSG Reageer

In de samenleving spelen tal van ontwikkelingen die in alle geledingen van de publieke sector voelbaar zijn. Decentralisaties, bezuinigingen, kerntaken, fusies en verandertrajecten kunnen ertoe leiden dat u niet langer het perspectief hebt dat u altijd hebt gehad. Professionals in het openbaar bestuur en de (semi-)publieke sector zijn daarom in toenemende mate op zoek naar een betekenisvolle loopbaanstap. Ook buiten de voor hen vertrouwde professionele omgeving. Zo komen de vaardigheden en kennis van deze mensen bijvoorbeeld goed tot hun recht in het onderwijs.

          

Ik breng een heleboel ervaring mee naar een klas

Ilonka van Hoorn

Actief als docent na het programma ‘Werken in het Onderwijs’ van POSG

 

Daarom heeft POSG Werken in het Onderwijs ontwikkeld, een speciaal programma van twaalf maanden, dat de professionele autonomie en inzetbaarheid –c.q. de werkneembaarheid – van medewerkers bij de (semi-)overheid doelgericht vergroot. Met als resultaat een erkend certificaat en een vast of tijdelijk dienstverband in het onderwijs.

 

Werken in het Onderwijs omvat een pedagogisch didactische opleiding en concrete werkervaring als docent bij een onderwijsorganisatie.

 

Geïnteresseerd?

Kijk voor meer informatie op www.posg.nl/dienstverlening/ themas/werken-in-het-onderwijs/ of neem contact met ons op via 088 330 20 00 of per e-mail via info@posg.nl.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Afbeelding

Hoofdkantoor

Lekkerbeetjesstraat 2-4

5211 AL 's-Hertogenbosch


T 088 330 20 00

info@posg.nl

www.posg.nl

Afbeelding