carrière / Partnerbijdrage

Expertisebijeenkomst: 25 jaar duurzame loopbaanontwikkeling

Wat zijn de huidige uitdagingen?

30 oktober 2023
expertisebijeenkomst 25 jaar

Op 16 november organiseren we een expertisebijeenkomst bij POSG. Naast een inhoudelijk programma met Thijs Launspach als spreker vieren we graag ook met jou ons 25-jarig bestaan.

Thijs zal deze middag met name spreken over “de millennial” die in rap tempo en met velen de arbeidsmarkt opkomen. Ze worden gezien als ambitieus, weten nieuwe oplossingen voor oude problemen te vinden

Toch zijn er ook grote uitdagingen, de grootste? Stress. Het aantal burn-outs ligt bij deze doelgroep hoger, zijn ze dan echt zo anders? Hoe kun je als management hiermee omgaan en goed leiding aangeven. Een mooi programma dat geheel past in de lijn van POSG en aansluit op de huidige ontwikkelingen en topics van de arbeidsmarkt.

We staan graag stil bij 25 jaar duurzame loopbaanontwikkeling voor professionals en organisaties in de publieke sector. In de afgelopen kwart eeuw is onze dienstverlening steeds met haar tijd meegegaan. Tegelijkertijd zijn we er enorm trots op dat onze visie nog altijd dezelfde is: werk je actief aan je loopbaan dan kom je verder en kun je ook meer betekenen voor je naasten, organisaties en de samenleving. In onze dienstverlening staan – naast natuurlijk werkneembaarheid en zelfregisserend vermogen – het welzijn en de kracht van mensen voorop. Simpelweg omdat een mens geen machine is die je door een wasstraat van loopbaan- en hr-instrumenten haalt. Alleen dat inzicht is al een feestje waard.

Programma

14.00 uur                  Ontvangst
14.30 uur                  Welkom
14.45 uur                  Spreker Thijs Launspach
16.00 uur                  Borrel en feestelijke afsluiting

De expertisebijeenkomst vindt plaats bij POSG, Lekkerbeetjesstraat 2-4, Den Bosch. U kunt zich hier direct aanmelden.
We hopen u graag te verwelkomen.

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.