of 59318 LinkedIn

Terugblik maart t/m mei 2018

Terugblik FUTUR: hét landelijke netwerk van én voor jonge ambtenaren: maart t/m mei 2018.
Futur Reageer

De afgelopen paar maanden stonden in het teken van de kick-off van ons nieuwe bestuur, maar zaten ook bomvol met interessante activiteiten.

Zo was Tim (voorzitter van FUTUR) te horen bij BNR Nieuwsradio over de veranderende eisen aan de ambtenaar. Dat kun je hier terugluisteren! Verder zat hij aan tafel bij het ministerie van I & W om te praten over leiderschap en de visie van jongeren op leiderschap. Daarnaast vertelde hij samen met finalisten van de jonge ambtenaar van het jaar verkiezing - Jessica de Wit en Sahil Achaboun - op de Carrièrebeurs over de jonge topambtenaar. Ook hield hij een keynote speech op het Strategisch Platform Overheid en gemeenten samen met Jessica de Wit namens FUTURProof winnaar gemeente Stichtse Vecht over jong en anders durven werken als ambtenaar.

 

In mei hebben we ook een nieuwe partner verwelkomd, namelijk Bestuursacademie Nederland (zie foto hierboven) en bezochten we verschillende interessante bijeenkomsten, zoals het Jong Professional Event van NCOD en het college van het A+O Fonds over creativiteit.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Stichting FUTUR

Postbus 10213

2501 HE Den Haag

www.futur.nl

info@futur.nl


Stichting Jonge Ambtenaren

Postbus 198
2501 CD Den Haag

www.jongeambtenarendag.nl

info@jongeambtenarendag.nl


Hartmans Netwerk

Zonder contact geen netwerk. Er zijn drie manieren om met ons (of met elkaar) in contact te komen. Het is een kwestie van persoonlijke voorkeur, de onderwerpen per optie zijn slechts indicatief. Contact

Meer nieuws

Bloggers