of 59130 LinkedIn

Start kaartverkoop 10e Jonge Ambtenarendag

Reageer

De kaartverkoop van de tiende Jonge Ambtenarendag op donderdag 31 maart in Schiedam gestart! Bestel je tickets voor de JAD’16 via de website www.jongeambtenarendag.nl.

The perfect fit

Het thema van dit jaar is ‘The perfect fit’. In de huidige maatschappij wil de jonge ambtenaar betekenisvol zijn. In onze zoektocht is een carrière met voldoende uitdagingen belangrijk en een baan voor het leven past daar niet meer bij. Het vinden van een goede balans tussen ons werk- en privéleven is een uitdaging; van de jonge werknemer wordt steeds meer verwacht. Er is namelijk een constante druk om te presteren en het beste uit jezelf te halen.

 

Hoe red JIJ je in de huidige maatschappij? Door te zorgen voor de 'perfect fit'! Tijdens de komende JAD staan wij stil bij hoe we de fitheid in zowel privéleven als op het werk behouden én hoe we ons tegelijkertijd blijven ontwikkelen. Hoe zorg je dat deze drie factoren met elkaar in perfecte balans zijn? Dat leer je tijdens de JAD '16!

 

De dag zelf

De dag bestaat uit een plenaire opening en een plenaire afsluiting van twee grote sprekers. In de ochtend is internationale storyteller Paul Hughes bij ons te gast en de (Schiedamse) Olympisch Kampioen Mark Huizinga sluit de dag af. Daarnaast zijn er dit jaar maar liefst drie workshoprondes! Hiervoor kun je kiezen uit de vijf verschillende thema's. Kom dus op donderdag 31 maart naar de JAD in Schiedam, leer hoe je meer in balans blijft en ervoor kunt zorgen dat je ‘the perfect fit’ blijft.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Stichting FUTUR

Postbus 10213

2501 HE Den Haag

www.futur.nl

info@futur.nl


Stichting Jonge Ambtenaren

Postbus 198
2501 CD Den Haag

www.jongeambtenarendag.nl

info@jongeambtenarendag.nl


Hartmans Netwerk

Zonder contact geen netwerk. Er zijn drie manieren om met ons (of met elkaar) in contact te komen. Het is een kwestie van persoonlijke voorkeur, de onderwerpen per optie zijn slechts indicatief. Contact

Meer nieuws

Bloggers