Alle whitepapers

De vijf L&D-adviezen van prof. dr. Nick van Dam

In een dynamisch landschap van voortdurende veranderingen speelt leren en ontwikkelen (L&D) een steeds grotere rol voor zowel individuen als organisaties. Een 'perfecte storm' van factoren heeft de noodzaak en complexiteit van L&D vergroot. Economische onzekerheid, technologische verschuivingen, hybride werkmodellen en maatschappelijke veranderingen hebben geleid tot een veeleisende omgeving die vraagt om voortdurende aanpassing en groei.

Prof. dr. Nick van Dam is hoogleraar Corporate Learning, Leadership Development & Human Resources Management en Programma Directeur aan de Nyenrode Business Universiteit en IE Universiteit (Madrid). Voor ons jaarlijkse onderzoek: de Studytube L&D Monitor, verzorgt hij het voorwoord waarin hij terugkijkt en vooruitblikt op de stand van het leren en ontwikkelen in Nederland.

In dit e-book hebben wij zijn adviezen gebundeld, waarin hij in eigen woorden uitlegt waar je als organisatie of als L&D-, of HR-specialist op moet letten om leren en ontwikkelen te laten slagen. Inclusief praktische handvatten waarmee je Van Dam’s adviezen direct kan implementeren in jouw organisatie.

Whitepaper aanvragen

Aanhef