Alle whitepapers

Gemeente Venray: efficiënter werken met AI

Youri Veldman, Trainee Team Concern bij gemeente Venray.is betrokken bij ontwikkelingen op het gebied van digitalisering en data. Hij is mede verantwoordelijk voor het opzetten van een datastrategie voor de gemeente en het bevorderen van de digitale vaardigheden van de medewerkers. Hij analyseert wat er nodig is om deze vaardigheden te verbeteren en vertaalt dit naar workshops en trainingen.

Ook identificeert hij trends en ontwikkelingen op digitaal gebied die relevant zijn voor de medewerkers. Venray is een gemeente die vooroploopt als het aankomt op AI. Ze maken al gebruik van AI bij het uitvoeren van dagelijkse werkzaamheden en bij het maken van online trainingen.Iets wat nog lang niet alle gemeenten aandurven. Ook waren Youri en de gemeente Venray een van de eersten die de Auteurstool met AI-copiloot van Studytube mochten uittesten.

Download de How-To gids en ontdek waarom de gemeente Venray AI inzet bij haar werkzaamheden en waar je als (decentrale) overheidsinstelling rekening mee moet houden op dit gebied.

Whitepaper aanvragen

Aanhef