Alle whitepapers

De nieuwe hybride manier van werken in een inspirerende en gezonde werkomgeving

Hybride werken wordt gezien als de nieuwe manier van werken. Het omvat een combinatie van thuiswerken, werken op kantoor of op een andere locatie en een afwisseling tussen fysiek en digitaal werken, afhankelijk van de aard van de werkzaamheden. Dit zorgt voor een betere balans tussen werk en privé, een hogere productiviteit en meer werkgeluk.

Aangezien elke organisatie uniek is, verschilt de implementatie van hybride werken per organisatie. De overstap naar deze nieuwe manier van werken is een complex veranderingsproces dat een integrale benadering vereist vanuit de samenhang tussen ICT, mens & organisatie en huisvesting. Hybride werken biedt de flexibiliteit en toekomstbestendigheid die nodig zijn in een snel veranderende wereld.

Het ‘werken’ is momenteel onderhevig aan ingrijpende veranderingen, versneld door de coronapandemie. Technologische, sociale en economische ontwikkelingen hebben ook invloed op de manier waarop we werken en creëren nieuwe vraagstukken op het gebied van huisvesting en werknemers- en klantbehoeften. Dit biedt organisaties geweldige kansen om te innoveren en te transformeren. Hybride werken kan hierbij helpen door de noodzakelijke flexibiliteit en toekomstbestendigheid te bieden in een veranderende wereld.

 

Whitepaper aanvragen

Aanhef