sociaal / Partnerbijdrage

App Verder vergroot zelfredzaamheid

Succesvol door volledige transparantie.

12 februari 2024
mijn dossier verder app

We zijn verheugd om aan te kondigen dat onze ontwikkelde app MijnDossier een groot succes is bij onze gebruikers. Sinds de lancering begin vorig jaar hebben we nu al meer dan 10.000 gebruikers die dagelijks het gemak en de controle ondervinden die onze app biedt.

Transparantie

Onze app is ontworpen met het oog op je financiële welzijn en om volledige transparantie te geven. Onze app biedt alles wat je nodig hebt op één plek. Denk hierbij aan het bijhouden van transacties, inzien van het huidige saldo, een duidelijk overzicht van de inkomsten en uitgaven en inzicht in de huidige schuldenpositie. Ook is er een spaarpot waarin geld opzij gezet kan worden, het opgebouwde spaarbedrag kan je op een eigen gewenst moment opnemen.  

Betrokkenheid

We zijn er trots op dat onze financiële app een waardevol hulpmiddel is geworden voor duizenden gebruikers. De positieve feedback die we hebben ontvangen, bevestigt dat onze app echt het verschil kan maken op een eenvoudige en doeltreffende manier. Het gebruik van de app zorgt bij voor meer betrokkenheid bij jouw traject en draagt bij aan de route naar zelfredzaamheid.  
We blijven doorontwikkelen en we zijn altijd bezig met het verbeteren van onze app en het toevoegen van nieuwe functies om nog meer aan de behoeften te voldoen. Bij Verder geloven we in het bieden van waardevolle hulpmiddelen om zo goede ondersteuning te kunnen bieden. We willen je helpen om weer meer controle te krijgen over je eigen financiën. 

Meer informatie

Ben je naar aanleiding van dit artikel nieuwsgierig geworden of benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.