ruimte en milieu / Partnerbijdrage

De Startersmonitor: hoe ervaar jij de woningmarkt? Vul de enquête in!

De Startersmonitor: hoe ervaar jij de woningmarkt? Vul de enquête in!

startersmonitor.png

Tien woningmarktpartijen hebben het initiatief genomen om de problematiek van de starter op de woningmarkt beter in kaart te brengen. Doel is om inzicht te krijgen in de verschillende problemen waar mensen in de leeftijd van 18 tot 40 jaar op de huur- en koopwoningmarkt tegenaan lopen.


Ben jij tussen de 18 en 40 jaar? Doe dan mee met het onderzoek! Vul de vragenlijst in en maak kans op één van de volgende prijzen: 5 x kennismakingslidmaatschap van Vereniging Eigen Huis, 3 x een FonQ cadeaubon t.w.v. €50,- of 8 x een bol.com bon t.w.v. €25,-. Het onderzoek loopt tot en met vrijdag 17 september.

Vul de enquête in


De Startersmonitor: hoe ervaar jij de woningmarkt?

De woningmarkt is krap. Dat levert veel problemen op voor mensen die op zoek zijn naar een woning. Sommigen groepen hebben het nóg lastiger dan anderen, zoals starters. Zowel huur- als koopstarters hebben het vaak moeilijk om een geschikt huis te vinden dat binnen hun budget past. Tien woningmarktpartijen hebben daarom het initiatief genomen om de problematiek van de starter op de woningmarkt beter in kaart te brengen. Doel is om inzicht te krijgen in de verschillende problemen waar mensen in de leeftijd van 18 tot 40 jaar op de huur- en koopwoningmarkt tegenaan lopen.

 

We doen het samen

De Startersmonitor is een initiatief van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, Huurwoningen.nl, De Hypotheker, De Hypotheekshop, Huispedia, Nationale Hypotheek Garantie (NHG), Nederlandse coöperatieve vereniging van Makelaars en taxateurs (NVM), Pararius, Stimuleringsfonds Volkshuisvesting (SVn) en Vereniging Eigen Huis (VEH). De uitkomsten van de eerste Startersmonitor worden verwacht in oktober 2021.

 

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.