ruimte en milieu / Partnerbijdrage

SRO viert 25-jarig jubileum samen met verenigingen

Het hele jaar door diverse acties

SRO
07 juli 2022
SRO 25 jaar

SRO bestaat 25 jaar en dat viert de organisatie graag samen. Vorige maand hebben zij bij alle Buitenkasten van samenwerkingspartner Indebuurt033 buitenspeelpakketten bezorgd. Collega’s in de zwembaden organiseren het hele jaar door diverse acties voor bezoekers en ook aan de sportverenigingen is inmiddels een cadeau overhandigd.

Tijdens de jaarlijkse seizoenafsluiting komen verenigingen, contacten bij de gemeenten en SRO-medewerkers bijeen voor een barbecue. Woensdag 15 juni in Amersfoort en woensdag 6 juli in Haarlem heeft SRO de verenigingen verrast met de mogelijkheid deel te nemen aan een communicatietraining.

Adviesbureau De Selectie heeft begin dit jaar deze training speciaal ontwikkeld voor verenigingen. Een initiatief vanuit het Lokale Sportakkoord en inmiddels, tot grote tevredenheid van de deelnemende verenigingen, al eens uitgevoerd. SRO wil graag méér verenigingen in de gelegenheid stellen deze training te volgen. Communicatie is een belangrijk onderdeel bij het reilen en zeilen van een club. In deze training, die bestaat uit vier sessies, gaat men aan de slag met een eigen communicatieplan. Vragen als ‘welke boodschap zend ik richting de leden’ en ‘hoe kan ik het beste nieuwe leden bereiken’ worden behandeld. 

De cursus wordt in ieder geval twee keer per regio aangeboden. Dit betekent dat minimaal 48 verenigingen kunnen deelnemen. Het initiatief is enthousiast ontvangen en de organisatie hoopt op succesvolle cursussen.

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.