ruimte en milieu / Partnerbijdrage

De kracht van slimme verlichting voor de gemeenten van de toekomst

De kracht van slimme verlichting voor de gemeenten van de toekomst. Is úw gemeente er al klaar voor?

05 september 2018
Signify.png

Slimme verlichting heeft de toekomst. Maar… is úw gemeente er al klaar voor? Om die vraag te beantwoorden is het wel zaak om goed te weten wat de mogelijkheden zijn en hoe u die optimaal kunt benutten. Met een speciale, interactieve kennissessie zorgen we ervoor dat u snel begrijpt hoe efficiënt, duurzaam en zelfs circulair slimme verlichting is. En dit doen we graag op een locatie waar verlichting van Philips een bijzondere plek inneemt.

Diverse sprekers van binnen en buiten Philips Lighting geven u met inspirerende voorbeelden en demonstraties een evenwichtig beeld van wat slimme verlichting voor uw gemeente kan doen. Bijvoorbeeld hoe u dankzij ‘de juiste verlichting op de juiste plaats’ extra kunt besparen op energiekosten. Of hoe u elke dag, op elk moment, kunt sturen op de juiste data. Maak ook kennis met de laatste productinnovaties en leer hoe u met slimme verlichting bijdraagt aan de circulaire economie. Kortom, ontdek hoe u uw gemeente omdoopt tot de gemeente van de toekomst.

Locaties en data:
13 september – Museum Boijmans Van Beuningen, Rotterdam
11 oktober – Conference Center (HTC), Eindhoven
18 oktober – Regardz Buitensocieteit, Zwolle

Komt u ook?
Graag nodigen wij u en uw collega uit voor één van de unieke kennissessies bij u in de buurt. Zodat u zelf kunt ervaren welke voordelen slimme verlichting heeft voor uw gemeente en vooral ook voor ú. Laat deze kans niet voorbij gaan en schrijf u nu in!

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.