ruimte en milieu / Partnerbijdrage

Tot 80% besparen in je gemeentelijke gebouwen?

De overstap naar LED ligt voor de hand. Maar hoe doe je dat?

05 september 2022
Met LED kan het!

Nederland verduurzaamt snel. In het kader van de Green Deal worden nu ook van gebouweigenaren snel energiebesparende keuzes verwacht. De overstap naar LED ligt voor de hand. Maar hoe doe je dat? Wat is de beste keuze voor jouw organisatie en medewerkers?

Wij begrijpen dat je de overstap naar LED meteen goed wilt aanpakken. Daarom ben je welkom voor een inspirerend bezoek aan het LAC, ons centrum voor lichtinnovatie en lichtbeleving, op dinsdag 27 september op de High Tech Campus 48.

Met LED kan het!

In het LAC ervaar je hoe energiebesparend LED is, maar ook hoe je kantoorgebouwen toekomstbestendig maakt door slimme, connected verlichting. Hiermee pas je het licht altijd makkelijk aan de behoefte aan, waardoor medewerkers zich beter voelen en productiever zijn. Het LAC brengt ook jouw gewenste energiebesparing dichterbij, waardoor je ook nog eens tegemoetkomt aan verplichtingen zoals Label C vanaf januari 2023. Met LED kan het!

Programma:

9.30-10.00: Inloop (koffie, thee)
10.00 -10.15: Welkom
10.15-11.45: Inspiratie tour LAC
12.00: Lunch
13.00 -14.45: Inhoudelijke sessies
+ duurzame gebouwen (circular)
+ slimme gebouwen (connected)
+ project case
+ gezonde gebouwen (UV-C)
15.00: Einde programma

Wil je in één inspirerende sessie weten wat LED kan doen voor jouw organisatie en voor het welzijn van je medewerkers, én tegelijkertijd werk maken van een flinke energiebesparing?

Beleef het zelf in het LAC op dinsdag 27 september!


Meld je aan

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.