ruimte en milieu / Partnerbijdrage

'Lichtcomfort' de 1e reden om te kiezen voor Philips Towntune CCB

Zes redenen om deze keuze te maken.

17 februari 2022

Er zijn vele redenen om te kiezen voor de nieuwe Philips Towntune CCB. We hebben 6 redenen voor jullie op een rijtje gezet. En de 1e reden die we met jullie willen delen is "Comfort"!

Reden 1: Comfort

De Philips TownTune CCB sluit aan bij veranderingen waar steden en gemeenten nu mee te maken hebben, en in de toekomst nog veel meer mee te maken zullen krijgen. TownTune verbindt comfort met veiligheid, bespaart energie en is zeer duurzaam. Je stemt TownTune optisch en functioneel precies af op de wensen van jouw gemeente. Het maakt TownTune de meest logische keuze voor toekomstgerichte steden van nu, voor gebruik in stadscentra, woonwijken, industriegebieden en buitengebieden. Nooit meer Lichthinder met GentleBeam. Met TownTune heb je nooit meer last van verblinding, waar met helder LED nogal eens sprake van is.

De conische lichtschaal van TownTune Conic Comfort Bowl is uitgevoerd met GentleBeam technologie. Het decoratieve verticale lijnenspel, gecombineerd met extra fijne lijnen die het licht sturen, zorgen ervoor dat het licht op een unieke manier wordt gebroken. GentleBeam biedt het beste van twee werelden: geen lichthinder en toch een ongekend hoog lichtrendement in de richtingen waarin je het licht hebben wilt. In dit vlog legt Signify Accountmanager Jeffrey Krab uit hoe de Towntune CCB bijdraagt aan comfort!

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.