ruimte en milieu / Partnerbijdrage

Connected led-verlichting voor recreatiesportvelden

Connected led-verlichting voor recreatiesportvelden. De verlichting verlaagt de energiekosten en kan geregeld worden door op een regelpaneel, tablet of smartphone te tikken

22 juni 2017

Philips Lighting heeft het eerste geïntegreerde connected led-verlichtingssysteem voor recreatiesportvelden geïntroduceerd. Het Philips PerfectPlay-systeem stelt gebruikers in staat de energiekosten te verlagen.

Philips PerfectPlay maakt gebruik van led-sportveldverlichting die geregeld kan worden door op de sportaccommodatie op een regelpaneel, tablet of smartphone te tikken. Het systeem biedt flexibiliteit omdat per veld de instelling van het licht kan worden aangepast. Philips PerfectPlay is geschikt voor binnen- en buitengebruik. Het systeem werkt met zowel bestaande als nieuwe installaties.

 

Philips PerfectPlay is voorzien van 3 verschillende lichtinstellingen waarmee beheerders van sportclubs hun bedrijfsvoering op afstand of op locatie kunnen regelen. Deze 3 instellingen zijn: ‘wedstrijd’ met 100 procent verlichting die noodzakelijk is voor officiële wedstrijden; ‘training’ met maximaal 50 procent dimmen; en ‘comfort’ met een verlichtingsniveau van 10 procent om sfeer te creëren voor gezelligheid na het sporten en voor de veiligheid. 

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.