ruimte en milieu / Partnerbijdrage

Voorzie alle verlichting in grote internationale steden voor 2025 van led!

Philips schaart zich achter de oproep van The Climate Group om alle straatverlichting in steden voor 2025 te voorzien van led.

05 oktober 2015

Philips schaart zich achter de oproep van The Climate Group om alle straatverlichting in steden voor 2025 te voorzien van led.

Tijdens de jaarlijkse vergadering van de Climate Week NYC in New York ondersteunde Philips de introductie van de nieuwe, grote, wereldwijde campagne van The Climate Group met de titel ‘LED = Lower Emissions Delivered’. De campagne moedigt lokale overheden, steden en nutsbedrijven aan om de voordelen van het overschakelen naar led te omarmen: lagere kosten en minder kooldioxide-uitstoot.

Een nieuw rapport dat deze week is gepubliceerd, ‘Support the Big Switch’, onthult dat grote steden overal ter wereld willen opwaarderen naar led. Het stelt vast dat, nu de technologische barrières voor het overschakelen naar led zijn overwonnen, steden meer ondersteuning wensen van overheid en financiële instituten voor het verfijnen van businessmodellen en financieringsmogelijkheden die helpen de overschakeling te maken. De stad Los Angeles begon in 2013 met de installatie van 140.000 led-straatlantaarns en rapporteert nu al energiebesparingen van 63 procent en kostenbesparingen van circa 8,7 miljoen dollar in 2014.

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.