ruimte en milieu / Partnerbijdrage

Bouwkostenmanagement: handleiding voor professionals in bouwsector

Lancering onmisbare, geactualiseerde uitgave.

26 april 2024
overhandiging boek
Overhandiging boek aan Arend Koers door Wytze Brandsma.

Met trots heeft AT Osborne het geactualiseerde boek over Bouwkostenmanagement gelanceerd. Een onmisbare handleiding voor professionals in de bouwsector. Dit boek is geschreven door Wytze Brandsma, bouwkostendeskundige bij AT Osborne. Het vervangt het eerdere boek uit 2006, geschreven door Walter Keyner en Marcel van Rosmalen. Het vernieuwde boek biedt een diepgaande en praktische kijk op de beheersing van bouwkosten, investeringskosten en exploitatiekosten van huisvestingsprojecten.

Effectief beheersen van bouwprojecten

Het boek is een update van het eerdere boek. Normen die na 2006 zijn gewijzigd zijn daarin verwerkt. Daarnaast is het boek uitgebreid. Het bouwt voort op de langlopende kennis en ervaring van AT Osborne op het gebied van projectmanagement en consultancy in de bouw. Dit boek biedt essentiële richtlijnen om de kosten van bouwprojecten effectief te beheersen en te optimaliseren in complexe projecten.

"Als toonaangevende speler in de bouwsector zijn we verheugd om ons geactualiseerde boek over Bouwkostenmanagement te presenteren", aldus Marcel van Rosmalen, directeur van onder meer huisvesting- en vastgoedadvies en bouwkostenmanagement bij AT Osborne. "Dit boek is het resultaat van onze verregaande expertise en ervaring in het begeleiden van projecten van verschillende omvang en complexiteit. We zien dit boek als een waardevolle bron voor professionals in de bouwwereld."

Praktische richtlijnen

Het boek over Bouwkostenmanagement behandelt een breed scala aan onderwerpen binnen de bouwkosten, waarbij scope, financiën, tijd en risico’s steeds de primaire aandachtgebieden zijn. Het biedt praktische richtlijnen voor zowel beginnende als ervaren professionals in de bouwsector, evenals voor studenten die aan de slag willen met bouwkostenmanagement.

Lancering

Het eerste exemplaar van het boek is overhandigd aan Arend Koers, bestuurder van de Nederlandse Vereniging van Bouwkostendeskundigen. De keuze voor een digitale uitgave komt voort uit de wens om het boek gemakkelijk up-to-date te houden. Suggesties voor verbetering of aanvullingen zijn dan ook welkom.

Het boek is hier gratis te downloaden.

Meer weten?

Neem voor vragen contact op met Wytze Brandsma, adviseur bouwkosten,
of bel: 06 55 36 48 90

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.