ruimte en milieu / Partnerbijdrage

Hybride werken

Kennissessie | 17 november 2022 | 09:00 - 11:00

Hybride werken

De coronapandemie heeft veel aspecten van ons dagelijks leven opnieuw vormgegeven, dit geldt ook voor de manier waarop we werken. De ervaringen van werknemers tijdens het thuiswerken hebben een impact gehad op wat zij verwachten van hun werkomgeving in de toekomst.

De kennissessie van 4 oktober is volgeboekt. De volgende bijeenkomst is 17 november 2022.

Tijdens deze kennissessie gaan we in gesprek over de ervaringen met het hybride werken met organisaties die het hybride werken hebben geïmplementeerd in hun organisatie. Welke voordelen en inzichten zijn opgedaan? Wat zijn de valkuilen? Wat is belangrijk om vast te houden uit de oude en nieuwe manier van werken? Wat hebben mensen nodig en hoe faciliteren we dat? Welke ICT-voorzieningen zijn gewenst? Een kennissessie met als doel met elkaar te leren van de lessen uit de praktijk.

Onderdeel van deze kennissessie is een rondleiding door het kantoor van HEVO en de toepassing van smart workplace binnen het kantoor.

Datum en tijd

Donderdag 17 november 2022 van 9.00 tot 11.00 uur.

Locatie

Kantoor HEVO, Statenlaan 8 ’s-Hertogenbosch. Er is gekozen voor een fysieke bijeenkomst zodat we actief kennis kunnen delen ín een reeds gerealiseerde hybride werkomgeving (digitaal aansluiten is vanuit die gedachte niet mogelijk).

Doelgroep

De kennissessie is bedoeld voor bestuurders, directeuren, HR en managers vastgoed en facilitair in de publieke en private sector die ervaring hebben opgedaan met hybride werken of aan de slag gaan met het ontwikkelen van het hybride werken binnen de eigen organisatie.

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.