ruimte en milieu / Partnerbijdrage

Optimaliseer uw bedrijfshuisvesting met locatieonderzoek

Het vinden van een ideale locatie kan een uitdagende taak zijn.

locatieonderzoek

Het vinden van de ideale locatie voor uw kantoor en het bieden van passende huisvesting aan uw medewerkers in een competitieve arbeidsmarkt kan een uitdagende taak zijn. Een deskundig locatieonderzoek kan helpen bij het beantwoorden van deze en andere belangrijke organisatievragen. Door middel van interviews met medewerkers en analyse van uw huidige situatie, kunnen we uw huisvestings­wensen concreet definiëren en een locatieprofiel opstellen.

Met behulp van het locatieprofiel zoeken we gericht naar geschikte locaties, waarbij we niet alleen kijken naar harde cijfers zoals reisafstanden en aantal medewerkers, maar ook naar zachte factoren zoals de uitstraling van een locatie, bereikbaarheidswensen en huisvestingsconcepten. Wij presenteren u een eindoverzicht van geschikte locaties, met een toelichting op onze keuzes. Zo kunt u een weloverwogen beslissing nemen.

Het kiezen van een locatie is een belangrijke beslissing met grote consequenties voor uw organisatie en medewerkers. We helpen u bij het inzichtelijk maken van de positieve impulsen die een locatie kan geven aan uw organisatie, de mogelijke consequenties van een verhuizing en de globale kosten en verhuiskosten van de locaties op de shortlist. Als u wilt, kunnen we u ook begeleiden bij projectmanagement, aanbesteding en contractering om u verder te ontzorgen.

Bij HEVO kunnen we u ondersteunen in elk facet van huisvesting, van besluitvormingsproces tot gerealiseerd project. We hebben verschillende concepten, zoals het Office2Stay-concept voor de kantooreigenaar en het Office2Flow-concept voor de kantoorgebruiker. We werken vrijwel altijd met een resultaatsgarantie.

Wilt u ook profiteren van een gedegen analyse?
Neem dan contact op met Willem Adriaanssen.

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.