Schulinck Omgevingsrecht

Wolters Kluwer Schulinck biedt met haar verschillende producten juridische ondersteuning in het omgevingsrecht voor u als gemeente.

Het Omgevingsrecht is niet alleen veelomvattend, het is ook voortdurend in ontwikkeling. Op deze pagina kunt u de ins en outs rondom het Omgevingsrecht lezen, verzorgd door de inhoudelijke experts van Schulinck Omgevingsrecht.

Wolters Kluwer biedt met haar online kennisbank Schulinck Omgevingsrecht gemeenten juridische ondersteuning in het Omgevingsrecht. Waaronder de introductie van de Omgevingswet. In onze online kennisbank vindt u praktische uitleg van de huidige wet- en regelgeving. Ook is de nieuwe wet- en regelgeving beschikbaar op één centrale plek en maken wij een praktische vertaalslag van deze nieuwe wet- en regelgeving. U kunt dus gemakkelijk tijdreizen en direct zien wat de impact van de verandering betekent voor uw gemeente.

Daarnaast hebben wij ook een breed scala aan opleidingen waarin wij stilstaan bij knelpunten in uw dagelijkse werk en bieden oplossingen waar het kan. Uiteraard praten wij u bij over de actuele stand van zaken en behandelen wij veel casuïstiek.

Whitepaper omgevingswet

Overzicht in Omgevingswet voor gemeenten met checklist

De Omgevingswet is een feit. Dit vraagt om een nieuwe werkwijze voor gemeenten. Wat moet eerst en wie heb ik nodig?  Download het whitepaper en krijg overzicht in de Omgevingswet en een handige checklist.

Schulinck Omgevingsrecht

Maak 30 dagen gratis gebruik van de kennisbank Omgevingsrecht

De online kennisbank Schulinck Omgevingsrecht is een praktische online kennisbank en biedt een overzicht van wet- en regelgeving op het gebied van Omgevingsrecht:

  1. Binnen 2 werkdagen antwoord van onze juridische helpdesk
  2. Alle landelijke regelgeving en lokaal beleid op één plek
  3. Actuele juridische informatie en relevante rechtspraken met samenvatting, rechtsregels en volledige uitspraken van de rechterlijke colleges


​​​​​​​Vraag hier een gratis proefabonnement aan.

Schulinck Omgevingsrecht
opleidingsbrochure

Schulinck Opleidingen Omgevingsrecht

Direct de online gids met het opleidingsaanbod ontvangen? 
Vraag het hier aan.

 

Incompany opleidingen

Met de incompany opleidingen speelt u direct in op uw praktijk. Interesse? Vraag eenvoudig informatie aan.

 

Lees hier hoe ze bij ODMH het traject van Schulinck Opleidingen hebben ervaren.