Schulinck Omgevingsrecht

Wolters Kluwer Schulick biedt met haar verschillende producten juridische ondersteuning in het omgevingsrecht voor u als gemeente.

Het Omgevingsrecht is niet alleen veelomvattend, het is ook voortdurend in ontwikkeling. Op deze pagina kunt u de ins en outs rondom het Omgevingsrecht lezen, verzorgd door de inhoudelijke experts van Schulinck Omgevingsrecht.

Wolters Kluwer biedt met haar online kennisbank Schulinck Omgevingsrecht gemeenten juridische ondersteuning in het Omgevingsrecht. Waaronder de introductie van de Omgevingswet. In onze online kennisbank vindt u praktische uitleg van de huidige wet- en regelgeving. Ook is de nieuwe wet- en regelgeving beschikbaar op één centrale plek en maken wij een praktische vertaalslag van deze nieuwe wet- en regelgeving. U kunt dus gemakkelijk tijdreizen en direct zien wat de impact van de verandering betekent voor uw gemeente.

Daarnaast hebben wij ook een breed scala aan opleidingen aan waarin wij stilstaan bij knelpunten in uw dagelijkse werk en bieden oplossingen waar het kan. Uiteraard praten wij u bij over de actuele stand van zaken en behandelen wij veel casuïstiek.

Omgevingswet

Infographic: Overgangsrecht Omgevingswet voor lopende plannen

De infographic toont wanneer welke wet in welke fase van toepassing is. Klik op deze link om de infographic in het groot te zien.

Schulinck Omgevingsrecht

Maak 30 dagen gratis gebruik van de kennisbank Omgevingsrecht

De online kennisbank Schulinck Omgevingsrecht is een praktische online kennisbank en biedt een overzicht van wet- en regelgeving op het gebied van Omgevingsrecht. Probeer de kennisbank nu 30 dagen vrijblijvend en krijg:

  1. Binnen 2 werkdagen antwoord van onze juridische helpdesk
  2. Alle landelijke regelgeving en lokaal beleid op één plek
  3. Ingewikkelde informatie eenvoudig uitgelegd
  4. Actuele juridische informatie en relevante rechtspraken met samenvatting, rechtsregels en volledige uitspraken van de rechterlijke colleges
  5. Eenvoudige vergelijking tussen oude en nieuwe wetten.


Vraag hier een proefabonnement aan.

Schulinck Omgevingsrecht

Bereid u voor op de Omgevingswet met een van onze opleidingen

We hebben verschillende interessante trainingen, die worden gegeven door experts uit het vakgebied.

Bekijk hier alle opleidingen die u voorbereiden op de Omgevingswet. 

 

 

 

 

 

Schulinck Omgevingsrecht