Schulinck Omgevingsrecht

Wolters Kluwer Schulick biedt met haar verschillende producten juridische ondersteuning in het omgevingsrecht voor u als gemeente.

Het Omgevingsrecht is niet alleen veelomvattend, het is ook voortdurend in ontwikkeling. Op deze pagina kunt u de ins en outs rondom het Omgevingsrecht lezen, verzorgd door de inhoudelijke experts van Schulinck Omgevingsrecht.

Wolters Kluwer biedt met haar online kennisbank Schulinck Omgevingsrecht gemeenten juridische ondersteuning in het Omgevingsrecht. Waaronder de introductie van de Omgevingswet. In onze online kennisbank vindt u praktische uitleg van de huidige wet- en regelgeving. Ook is de nieuwe wet- en regelgeving beschikbaar op één centrale plek en maken wij een praktische vertaalslag van deze nieuwe wet- en regelgeving. U kunt dus gemakkelijk tijdreizen en direct zien wat de impact van de verandering betekent voor uw gemeente.

Daarnaast hebben wij ook een breed scala aan opleidingen aan waarin wij stilstaan bij knelpunten in uw dagelijkse werk en bieden oplossingen waar het kan. Uiteraard praten wij u bij over de actuele stand van zaken en behandelen wij veel casuïstiek.