digitaal / Partnerbijdrage

Rijksoverheid selecteert partners voor SIMA2022

De Rijksoverheid selecteert Atos en consortiumpartners Bisnez, Galan Groep en M&I/Partners voor Strategisch ICT Maatwerk Advies.

09 augustus 2022

De komende vier jaar maakt Atos samen met Bisnez, Galan Groep en M&I/Partners onderdeel uit van de exclusieve strategisch ICT-adviseurs van zo’n 20 overheidsinstanties, waaronder de Eerste en Tweede Kamer, de Raad van State, de Politie, het COA en de Algemene Rekenkamer.

De raamovereenkomst heeft betrekking op een breed scala aan strategische vraagstukken op het gebied van ICT en informatievoorziening, zoals governance en management, strategie, architectuur, technologiekeuzes, sourcing, cyber security, data en AI, e-government, maar ook leiderschapsontwikkeling, verandermanagement en cultuur.

De Europese aanbesteding heeft een geraamde omvang van € 24,5 miljoen over de looptijd van maximaal vier jaar. In totaal zijn vijf partijen/consortia geselecteerd voor wat binnen de markt bekend staat als het meest prestigieuze IT-adviescontract in de centrale overheidslaag.

Maak kennis met

Enri Leufkens, Partner
enri.leufkens@mxi.nl / 030 2 270 501

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.