of 59082 LinkedIn

Almere haakt aan bij IT-Circle Amsterdam

De gemeente Almere neemt deel aan de Amsterdamse IT-Circle. De gemeente wil met het aanhaken de eigen medewerkers IT-kennis laten opdoen en delen met anderen.

De gemeente Almere sluit zich aan bij de Amsterdamse IT-Circle. De gemeente wil met het aanhaken de eigen medewerkers IT-kennis laten opdoen en delen met anderen.

Kennisplatform

IT-Circle is een regionaal georganiseerd kennisplatform waarin de aangesloten organisaties samenwerken in innovatie- en kennisontwikkeling. In de Amsterdamse IT-Circle zijn overheidsorganisaties, universiteiten en bedrijven aangesloten, zoals De Nederlandse Bank, KLM, Gemeente Amsterdam, DAS, Waternet, de Sociale Verzekeringsbank en de Universiteit van Amsterdam.

 

Verbreden

Volgens Remco Schilderinck, chief information officer van de gemeente Almere is het voor de eigen medewerkers belangrijk om open te staan voor IT-ontwikkelingen buiten de eigen organisatie. ‘Het verbreden van het blikveld biedt medewerkers de kans om tot andere inzichten te komen, soms de discussie aan te gaan en telkens weer met nieuwe ideeën aan de slag te gaan’. Met de deelname hoopt Almere dat de eigen ambtenaren ervan kunnen leren, maar ook dat ze een actieve bijdrage kunnen leveren aan het verder brengen van initiatieven.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.