Advertentie
digitaal / Nieuws

Minister wil overheidssites toegankelijker maken voor gehandicapten

De toegankelijkheid van websites van de rijksoverheid moet strenger gecontroleerd worden, op dezelfde wijze als gekeken wordt hoe toegankelijk overheidsgebouwen zijn voor gehandicapten. Dat vindt minister Pechtold van Binnenlandse Zaken. De toegankelijkheid van websites van de rijksoverheid moet strenger gecontroleerd worden, op dezelfde wijze als gekeken wordt hoe toegankelijk overheidsgebouwen zijn voor gehandicapten. Dat betoogde minister Pechtold (Bestuurlijke Vernieuwing) gisteren tijdens een debat in de Tweede Kamer. Binnenkort komt hij met een voorstel voor een ‘bouwkeuring’ voor websites. Nu is slechs 4 procent van de ongeveer tienduizend websites van de rijksoverheid voldoende toegankelijk voor gehandicapten. (anp)

13 april 2006

De toegankelijkheid van websites van de rijksoverheid moet strenger gecontroleerd worden, op dezelfde wijze als gekeken wordt hoe toegankelijk overheidsgebouwen zijn voor gehandicapten. Dat vindt minister Pechtold van Binnenlandse Zaken.
De toegankelijkheid van websites van de rijksoverheid moet strenger gecontroleerd worden, op dezelfde wijze als gekeken wordt hoe toegankelijk overheidsgebouwen zijn voor gehandicapten. Dat betoogde minister Pechtold (Bestuurlijke Vernieuwing) gisteren tijdens een debat in de Tweede Kamer. Binnenkort komt hij met een voorstel voor een ‘bouwkeuring’ voor websites. Nu is slechs 4 procent van de ongeveer tienduizend websites van de rijksoverheid voldoende toegankelijk voor gehandicapten. (anp)

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Advertentie