digitaal / Partnerbijdrage

Gemeente Utrecht tekent voor Key2Parkeren

De gemeente Utrecht en Centric hebben dinsdag 10 januari een contract ondertekend voor de levering van de applicatie Key2Parkeren. De gemeente Utrecht heeft na een Europese aanbesteding besloten het parkeerbeheer in de stad te regelen met de software van Centric.

12 januari 2012

Directeur Stadsontwikkeling van Utrecht, Reindert Hoek en algemeen directeur van Centric, Karim Henkens, hebben hun handtekening gezet onder een vierjarig contract.

De gemeente Utrecht wil op het gebied van parkeerbeheer de dienstverlening naar de burgers en ondernemers verbeteren door onder andere stappen te zetten op het gebied van e-dienstverlening. Met Key2Parkeren is het mogelijk de parkeervergunningadministratie gebruikersvriendelijk en efficiënt te managen. Het aanvragen van parkeervergunningen door burgers en bedrijven verloopt naast de traditionele kanalen ook via de website. 

De gemeente Utrecht maakt al jaren gebruik van de applicatie PBS4all van Centric, de voorloper van Key2Parkeren. Centric levert Key2Parkeren en aanvullende modules voor de komende vier jaar inclusief onderhoud en updates. 

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.