digitaal / Partnerbijdrage

Gemeente Pekela stapt voor beheer van de BAG over op Key2BAG

Goede ondersteuning, voortdurende productinnovatie en robuuste koppelingen met de Landelijke Voorziening BAG en het datadistributiesysteem.

20 november 2012

Dankzij goede ondersteuning, voortdurende productinnovatie en robuuste koppelingen met de Landelijke Voorziening BAG en het datadistributiesysteem, kiest ook de gemeente Pekela voor het beheer van de adressen en gebouwen voor de BAG-oplossing van Centric.

Wanneer gemeenten overstappen op Key2BAG, lost Centric tijdens de implementatie zonder meerkosten problemen in de BAG-data op. Consistente data is de basis voor efficiënt beheer, en daarmee besparen gemeenten op tijd en kosten. Een bewezen StUF-bg 03.10 datadistributie-koppeling is bovendien standaard.

Wordt u geconfronteerd met hoge kosten voor een StUF-bg 03.10-koppeling met uw datadistributiesysteem? Twijfelt u aan de datakwaliteit binnen uw lokale BAG en daarmee ook binnen de Landelijke Voorziening? Neem dan contact op met de binnendienst.

Reacties: 1

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Janske / Schaduwfractielid
De tijd zal het leren. Maar de inwoners mogen niet onder systemen gaan lijden het cmoet hand in hand gaan.
Uw emailadres wordt enkel gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is enkel zichtbaar voor de redactie.