digitaal / Partnerbijdrage

Centric en Postex bundelen krachten

Voor geautomatiseerde communicatiediensten aan inwoners en bedrijven.

05 oktober 2023
Centric en Postex
Wouter Keuris Fotografie

Voor het stadhuis van Gouda, van links naar rechts, Michiel Bosch (salesmanager Postex), Martijn de Wilde (directeur Postex), Maarten Hillenaar (Algemeen directeur PSS) en Willam van Weelden (productmanager Centric).

Centric en Postex zijn een samenwerkingsverband aangegaan om geautomatiseerde communicatiediensten aan inwoners en bedrijven mogelijk te maken. De samenwerking houdt in dat de Centric IT-oplossingen Key2Financiën en de Suites voor het Sociaal Domein worden uitgebreid met een integratie van het Postex-platform. Hierdoor bieden de twee Goudse bedrijven hun klanten innovatieve mogelijkheden op het gebied van geautomatiseerde digitale communicatie.

Door samen te werken, kunnen Centric en Postex efficiëntere en effectievere communicatiekanalen voor hun klanten aanbieden, zoals e-mail, Berichtenbox of zelfs sms voor specifieke diensten. Dit kan organisaties helpen tijd en middelen te besparen en tegelijkertijd de doelgroep beter te bereiken. Zo zijn organisaties minder voorbereidingstijd kwijt aan het versturen van poststukken, én nemen de verzendkosten af.

Daarnaast wordt de status van de uitgaande berichten automatisch vastgelegd, waardoor klanten beschikken over een sluitende verzendadministratie. Door dit partnership kunnen organisaties hun klanten beter bedienen en tegelijkertijd hun eigen werkprocessen verbeteren. Na de integratie van het Financiële en het Sociale Domein, zullen de partners de samenwerking uitbreiden naar andere domeinen.

Postex

Postex is een snelgroeiend Gouds technologiebedrijf. Het Postex-platform realiseert betere resultaten met geautomatiseerde digitale klantcommunicatie en online betaalservices.

Meer informatie?
U kunt contact opnemen met Willam van Weelden van Centric, of bel 06 22500780.

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.