digitaal / Partnerbijdrage

Gemeente Oost Gelre koppelt met Omgevingsloket Online (OLO) via de cloud

Gemeente Oost Gelre koppelt met OLO via de cloud

04 augustus 2015

De Gelderse gemeente Oost Gelre heeft haar vergunningenapplicatie aangesloten op het Omgevingsloket Online (OLO) via de Centric-cloud.

Voor wijzigingen aan de ruimtelijke omgeving is vaak een vergunning nodig, bijvoorbeeld voor het bouwen of slopen van een woning, het kappen van een boom of het aanleggen van een inrit.

Bij het Omgevingsloket Online kunnen burgers en ondernemers achterhalen of zij voor hun plannen een omgevingsvergunning nodig hebben. Ook kunnen zij deze via het digitale loket aanvragen en de status van hun aanvraag volgen.

Eenvoudig aansluiten op het Omgevingsloket Online

Oost Gelre gebruikt de OLO-koppeling uit de Centric-cloud, als Software as a Service (SaaS). Omdat Centric de omgeving beheert, beschikt de gemeente automatisch over de laatste versie en heeft geen omkijken naar het onderhoud.

Het gebruik van de meest recente versie betekent dat het berichtenverkeer altijd verloopt via de actuele uitwisselingsstandaard. De koppeling is in korte tijd te implementeren en biedt de gemeente toegang tot een betrouwbare omgeving met maximale uptime. Daardoor is optimale gegevensuitwisseling met het OLO gegarandeerd.

Meer weten?

Ook verzekerd zijn van betrouwbare gegevensuitwisseling met het Omgevingsloket Online? Neem voor meer informatie contact op met accountmanager Kim Vlot via kim.vlot@centric.eu of bel (0182) 34 57 01.

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.