digitaal / Partnerbijdrage

Verkiezingen? Ga voor het gemak van digitale dienstverlening!

Verkiezingen? Ga voor het gemak van digitale dienstverlening!

21 oktober 2020
Verkiezingen-1.png

Verkiezingstijd! Voor gemeenten betekent dat een flinke klus, naast de gewone werkzaamheden: het regelen van locaties het werven, benoemen en plaatsen van stembureauleden, het bijhouden van het kiezersregister en natuurlijk de organisatie van de verkiezingsdag zelf.

Centric maakt het graag makkelijker. Kies je voor de eDiensten Verkiezingen, dan kies je voor gemak!

  • Gemak voor de inwoner die een kiezerspas of een nieuwe stempas nodig heeft. Voor de inwoner die een volmacht wil verlenen. En voor het kandidaat-stembureauleden die hun beschikbaarheid en voorkeur doorgeven. Met de eDiensten Verkiezingen regelen zij dat allemaal gewoon online, waar en wanneer het hun uitkomt. Veilig, eenvoudig, snel én coronaproof.
  • Gemak voor de medewerker, want de aanvragen voor stempassen en volmachten komen automatisch aan in Key2Burgerzaken. Het kiezersregister wordt automatisch bijgewerkt. Een zaak automatisch aangemaakt. En de beschikbaarheid en voorkeuren van kandidaat-stembureauleden worden automatisch verwerkt in de module Verkiezingen.

 

Benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? In dit webinar zie je hoe de eDiensten van Key2Burgerzaken het verkiezingsproces ondersteunen.


Bekijk webinar terug

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.