carrière / Partnerbijdrage

Kom jij ook naar JANE 2018?

Kom jij ook naar JANE 2018? Hoe kun je je externe netwerken inzetten om je interne netwerk te versterken?

De afgelopen periode hebben wij, The Janes, stad en land afgereisd om te spreken met verschillende jonge ambtenaren netwerken (JAN). Van gemeente, tot provincie en onderwijs, maar ook van Delft tot Eindhoven en Groningen. Ontzettend leuk om de gezichten te zien achter deze netwerken, maar dit was natuurlijk met een doel. Wij wilden namelijk achterhalen waar de JAN’s behoeften aan hebben. Op basis van deze gesprekken hebben wij het dagprogramma voor JANE 2018 bepaald. Wil je meer weten over de verschillen tussen de besturen, de doelen die zij stellen en de uitdagingen die zij hebben lees dit artikel.

Dit jaar staat JANE in de teken van de volgende vraag: ‘Hoe kun je je externe netwerken inzetten om je interne netwerk te versterken?’. Kortom JANE 2018: Laat je netwerken!

JANE is interessant voor zowel de startende als de meer ervaren netwerken. We bieden namelijk verschillende workshops aan. Het belooft een super interessant event te worden met interactieve workshops, enthousiaste sprekers en best practices. Volg de website van Futur en onze social media, want hier onthullen we steeds meer over ons fantastische programma.

 

Zit jij in een JAN-bestuur? Dan wil je JANE 2018 niet missen. Aan het eind van de dag heb je met allemaal verschillende JANs ervaringen uitgewisseld en heb je nieuwe inzichten verkregen om jullie JAN binnen en buiten je eigen organisatie tot een nog groter succes te maken. Dus schijf je gelijk in! Er zijn maar een beperkt aantal plekken. Inschrijven kan via deze link.

 

Het evenement vindt plaats op 27 september 2018 in Harderwijk. Je bent welkom vanaf 12:15. We hopen jullie allemaal te zien!

 

Team JANE

Afbeelding

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.