carrière / Partnerbijdrage

Michelle Kames Jonge Ambtenaar van het Jaar 2022!

Michelle is senior opgavemanager Werken en Ontmoeten van de gemeente Den Haag

LumixSync-copy-2022-01-20-161315--0000JpegFile.jpg

Tijdens de feestelijke live show van FUTUR op donderdag 20 januari is Michelle Kames, senior opgavemanager Werken en Ontmoeten van de gemeente Den Haag verkozen tot de Jonge Ambtenaar van het Jaar 2022. 

Jonge Ambtenaar van het Jaar 2022 Michelle liet volgens de vakjury zien dat jong én ervaren een prachtige combinatie is en dat ze met haar lef en energieke uitstraling de jonge ambtenaar dit jaar een nóg groter podium kan geven.

Finalisten

Drie finalisten streden om de titel Jonge Ambtenaar van het Jaar: Marc Wessels van Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden, Martin Chaigneau van de gemeente Utrecht en Michelle Kames van de gemeente Den Haag. De verkiezing wordt ieder jaar georganiseerd door FUTUR, hét jonge ambtenaren netwerk van Nederland. Net zoals vorig jaar dit jaar ook weer via een live show. Na een uitgebreide selectieprocedure beantwoordden de finalisten tijdens de live show onder andere vragen uit het publiek. Het thema van de verkiezing van dit jaar was jong én ervaren. Want ook als jonge ambtenaar heb je belangrijke ervaring! De winnaar krijgt een opleidingscheque beschikbaar gesteld door de Bestuursacademie Nederland.

Jonge Ambtenaren Netwerk van het Jaar

Nieuw dit jaar was de verkiezing Jonge Ambtenaren Netwerk van het Jaar, de drie JAN’s waren zeer gewaagd aan elkaar. Jong Defensie heeft uiteindelijk de Jonge ambtenaren uit Amsterdam (JAN.) en de jonge ambtenaren uit Zeeland (JAZ) verslagen en neemt de winst meer naar huis.

Stichting FUTUR

Sinds 2002 organiseert stichting FUTUR de verkiezing Jonge Ambtenaar van het Jaar. Met de verkiezing wil FUTUR laten zien hoe leuk werken voor de overheid is, en de meerwaarde van de jonge ambtenaar in de veranderende overheid zichtbaar maken. De verkiezingsmiddag werd gepresenteerd door Maaike Timmerman, presentatrice van Goedemorgen Nederland. 

De negen bestuursleden van FUTUR werken voor de publieke sector en zetten zich naast hun werk vrijwillig in voor FUTUR. De hoofdtaken van FUTUR zijn het verbinden van (netwerken van) jonge ambtenaren, het vertolken van de stem van de jonge ambtenaar en het vertellen over de meerwaarde van de jonge ambtenaar. 

Naast de verkiezing organiseert FUTUR ook netwerkevenementen voor jonge ambtenaren en ontmoetingen met sleutelfiguren uit de politiek en het openbaar bestuur. 

Meer informatie? Wilt u meer weten over de Jonge Ambtenaar van het Jaar 2022? Neem dan contact op via info@futur.nl. Of kijk op www.futur.nl.

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.