carrière / Partnerbijdrage

FUTUR Live! 20 januari 2022

Hét evenement voor alle jonge ambtenaren

Reserveer deze dag vast in de agenda, want donderdag 20 januari 2022 is het eindelijk zover: FUTUR Live! Hét evenement voor alle jonge ambtenaren en de hele middag te volgen via onze digitale omgeving op FUTUR.nl. Tijdens dit evenement wordt de Jonge Ambtenaar van het jaar bekent gemaakt. En ook het Jonge ambtenaren Netwerk.  Maar er is meer!

Hieronder vind je de planning:

LIVESHOW: 15.30 - 17.00 UUR

Beide winnaars worden bekend tijdens de liveshow. Maaike Timmerman, bekend van Goedemorgen Nederland is de presentatrice van de show. Aan jou als kijker de uitnodiging om actief mee te doen en alle vragen die je hebt te stellen in de chat. Ook staat er een ludiek intermezzo op de planning. Wat het precies is, houden we nog even geheim. Maar geloof ons, het is zeker de moeite waard om te kijken!

BINGOOOOO: 17.00 - 18.30 UUR

Na het grote succes van vorig jaar met de aanwezigheid van honderden jonge ambtenaren. Een knallende afsluiter van de dag, de ALLERGROOTSTE BINGO voor jonge ambtenaren, gepresenteerd door de enige en echte Kenneth & Andor. De een is de koning van de discotheek en de ander professioneel moppentapper in spé, en samen vormen zij het legendarische entertainment duo ‘Kenneth en Andor’!  Schrijf je nu gratis in!

De 3 finalisten van JAvhJ

De finale komt steeds dichterbij, Wie wordt de Jonge Ambtenaar van het Jaar 2022? Daar heb je als jonge ambtenaar vast een mening over. Bekijk de video's van onze drie finalisten en stem op jouw favoriete kandidaat op futur.nl/javhj

Marc WesselsHoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden
Michelle KamesGemeente Den Haag
Martin ChaigneauGemeente Utrecht
 
Op 20 januari 2022 vindt de finale plaats van 15:30 - 17:00 uur vanuit BarBeton Rijnsweerd. Kijk live mee via live.futur.nl  

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.