carrière / Partnerbijdrage

JONGE AMBTENAAR VAN HET JAAR VERKIEZING

JONGE AMBTENAAR VAN HET JAAR VERKIEZING. FUTUR LIVE! op donderdag 21 januari 2021

Logo-Futur-nieuws.jpg

Tijdens het evenement FUTUR LIVE! op donderdag 21 januari 2021, wordt de prijs voor de Jonge Ambtenaar van het Jaar 2021 (JAvhJ) uitgereikt. Dit jaar wordt gestreden om de titel van de meest TROTSE jonge ambtenaar van het jaar.

De drie finalisten zijn Yannick God van de gemeente Utrecht, Jelly Frankes van de gemeenten Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel en Kaj van Brummelen van de gemeente Amsterdam. Afgelopen maanden hebben zij al meerdere selectierondes doorstaan, waarin zij hebben laten zien een trotse ambtenaar te zijn!

Tijdens het evenement gaan ze in de ochtend nog een pitch houden. Dit is voor hen het moment om nog één keer de kijkers te overtuigen om op hun te stemmen om zo kans te maken op de publieksprijs. Daarna gaat de jury met de finalisten in gesprek. In de middag wordt dan eindelijk bekend gemaakt wie dit jaar dé winnaar is van de publieksprijs en de vakjury prijs!

De vakjury winnaar krijgt naast de titel en een beeld, een opleidingscheque van € 5.000 beschikbaar gesteld door de Bestuursacademie Nederland. Super spannend dus!

 

Meer lezen...


Afbeelding


FUTURPROOF AWARD 
Naast de uitreiking van de JAvhJ award wordt ook de FUTURPROOF award uitgereikt. De FUTURPROOF award wordt ieder jaar uitgereikt aan de overheidsorganisatie die voorop loopt met verjonging en toekomstgericht is.

Omdat een trotse organisatie hieraan bijdraagt, gaat FUTUR voor de FUTURPROOF award 2021 samen met partners Driessen en DisGover op zoek naar een trotse organisatie, die het trots zijn toejuicht en aanjaagt onder haar medewerkers én daarbuiten.

Dit jaar zijn de drie finalisten de gemeente Lelystad, Defensie Gezondheidszorg Opleidings- en Trainingscentrum (DGOTC), en Waterschap Aa en Maas. Wie dit jaar deze prijs verdient bepaalt de vakjury.

 

Meer lezen...


 

Dagopening - 09:00 uur

De dag wordt afgetrapt met een dagopening, waarin de drie finalisten an de Jonge Ambtenaar van het Jaar pitichen wie zij zijn en waarom zij moeten winnen.

 

Liveshow - 15:30 uur

Beide awards worden uitgereikt tijdens de liveshow. Maar er is meer! Bekende sprekers komen langs om in gesprek te gaan over werkgeluk. Aan jou als kijker de uitnodiging om actief mee te doen en alle vragen die je hebt te stellen in de chat. Ook staat er een ludiek intermezzo op de planning! Wat het precies is, houden we nog even geheim. Maar geloof ons, het is zeker de moeite waard om te kijken! Meer info volgt.

 

Pubquizzz - 17:15 uur

En dan een knallende afsluiter van de dag, de ALLERGROOTSTE pubquiz voor jonge ambtenaren, gepresenteerd door de enige en echte Kenneth & Andor! De een is de koning van de discotheek en de ander professioneel moppentapper in spé, en samen vormen zij het legendarische entertainment duo ‘Kenneth en Andor’! Dus heb je nog geen teamuitje gepland en wil je coronaproof iets doen met je collega’s, schrijf je dan snel in! Individueel inschrijven is ook mogelijk en deelname is gratis.

 

Afbeelding

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.