carrière / Partnerbijdrage

Jonge Ambtenaar van het Jaar 2022!

FUTUR LIVE!

Beker.png

Donderdag 20 januari 2022 is het eindelijk zover: FUTUR LIVE! Het evenement voor alle jonge ambtenaren, de hele dag te volgen via onze digitale omgeving op Futur.nl. Tijdens dit evenement worden meerdere awards uitgereikt. Maar er is meer! Benieuwd wat allemaal tijdens dit evenement gaat gebeuren? Lees dan snel verder!

Jonge ambtenaar van het jaar 2022

Tijdens het evenement wordt de prijs voor de Jonge Ambtenaar van het Jaar (JAvhJ) uitgereikt. Dit jaar wordt gestreden om de titel van de jonge én ervaren ambtenaar van het jaar. De drie finalisten zijn Martin Chaigneau van de gemeente Utrecht, Michelle Kames van de gemeente Den Haag en Marc Wessels van Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden.

Afbeelding

De afgelopen maanden hebben ze al meerdere selectierondes gehad waarin zij elke keer hebben laten zien waarom zij de jonge én ervaren ambtenaar zijn. Tijdens het verkiezingsevenement gaan ze nog een pitch houden. Verder heeft de vakjury al de jurygesprekken gehad en wordt vanmiddag de Jonge Ambtenaar van het Jaar bekend gemaakt! De winnaar krijgt naast de titel, een beeld en een cheque voor een opleiding bij de Bestuursacademie Nederland. Super spannend dus!

Jonge ambtenaren netwerk van het jaar 

Dit jaar wordt voor het eerst de Jong Ambtenaren Netwerk award uitgedeeld. FUTUR zou niet bestaan zonder de jonge ambtenaren netwerken (JAN's) die bij ons aangesloten zijn. Om deze netwerken nog eens extra in het zonnetje te zetten, kiezen we dit jaar hét jonge ambtenaren netwerk dat zich afgelopen jaar volop heeft ingezet voor haar leden leden. Ook hier is het thema: "Jong én Ervaren”.

Afbeelding

Liveshow: 15:30 - 17:00 uur 

Beide prijzen worden uitgereikt tijdens de liveshow. Maar er is meer! Maaike Timmerman, bekend van Goedemorgen Nederland is de presentatrice van de show. Aan jou als kijker de uitnodiging om actief mee te doen en alle vragen die je hebt te stellen in de chat. Ook staat er een ludiek intermezzo op de planning! Wat het precies is, houden we nog even geheim. Maar geloof ons, het is zeker de moeite waard om te kijken.

Afbeelding

Bingoooo: 17:00 - 18:30 uur

Na het grote succes van vorig jaar met de aanwezigheid van honderden jonge ambtenaren. Een knallende afsluiter van de dag, de ALLERGROOTSTE BINGO voor jonge ambtenaren, gepresenteerd door de enige en echte Kenneth & Andor. De een is de koning van de discotheek en de ander professioneel moppentapper in spé, en samen vormen zij het legendarische entertainment duo ‘Kenneth en Andor’! En wat is een bingo zonder prijzen? Van een roze (deel)fiets tot borrelpakket en FUTUR goodiebag, er valt genoeg te winnen! Schrijf je nu gratis in!

 

Afbeelding 

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.