carrière / Partnerbijdrage

Jonge Ambtenaar van het Jaar 2022!

Jonge Ambtenaar van het Jaar 2022! De drie finalisten zijn bekend.

3-finalisten.png

De drie finalisten voor de Jong Ambtenaar van het Jaar 2022 zijn bekend: Martin Chaigneau (Gemeente Utrecht), Michelle Kames (Gemeente Den Haag) en Marc Wessels (Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden).

Ieder jaar organiseert FUTUR, het netwerk van jonge ambtenaren in Nederland, de verkiezing van de Jonge Ambtenaar van het Jaar. Dit doet FUTUR om de kwaliteit en toegevoegde waarde van jonge ambtenaren binnen de overheid onder de aandacht te brengen, jonge ambtenaren te inspireren hun rol te nemen in de veranderende overheid én jonge ambtenaren met elkaar in verbinding te brengen.

 

FUTUR gaat op zoek naar de Jong én Ervaren Ambtenaar van het Jaar 2022! Vaak zien werkgevers of collega's de jonge ambtenaar óók als een onervaren ambtenaar. Dit is in de praktijk zeker niet waar! Ervaring komt in vele vormen en maten, en wordt door jonge ambtenaren al vroeg opgedaan. Zo starten velen al op jonge leeftijd met het opdoen van ervaring met een bijbaantje, of zetten zich in voor de maatschappij via vrijwilligerswerk. Daarnaast kan een jonge ambtenaar (tot 36 jaar) er al heel wat mooie jaren aan ervaring bij de overheid op hebben zitten!

 

FUTUR is nieuwsgierig naar alle mooie ervaringsverhalen die de jonge ambtenaren van Nederland te bieden hebben en gaat daarom op zoek naar de Jong én Ervaren Ambtenaar van het Jaar 2022.

De winnaar staat als ambassadeur voor jonge ambtenaren volop in de belangstelling, net als de organisatie waar de jonge ambtenaar werkt. Naast de eervolle titel ontvangt de winnaar een prachtig kunstwerk én een fantastische ervaring. De Jonge Ambtenaar van het Jaar is een geliefd spreker op congressen en events en treedt daarnaast ook toe tot de jury van overheidsorganisatie van het jaar.

 

De afgelopen periode is via een selectieprocedure gekomen tot drie finalisten. Deze drie finalisten gaan de komende tijd de strijd met elkaar aan en maken kans op de felbegeerde titel. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens FUTUR Live! op 20 januari 2022.

 

Bekijk ook de aftermovie van FUTUR Live! 21 januari 2021!

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.